Στην επόμενη φάση του κυπέλου ο Ζαρός 1-2 με ανατροπή την Τριτωνία

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στην επόμενη φάση του κυπέλου ο Ζαρός 1-2 με ανατροπή την Τριτωνία

Στην επόμενη φάση του κυπέλου ΕΠΣΗ προκρίθηκε ο Ζαρός επικρατώντας της Τριτωνίας 1-2 ανατρέποντας το εις βάρος του σκός (1-0 σκόρ ημιχρόνου)

Η Τριτωνία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό απείλησε την εστλια του Φιλιουδάκη με τον Γκιγόκα να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ζαρός προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκόλ 

Όλα αυτά μέχρι το 28ο λεπτό  όπου ο Μαγκουφάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0, για την Τριτωνία που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ζαρός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70΄ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με απευθείας φάουλ του Χελά, για να έρθει ο ίδιος παίχτης λίγα λεπτά αργότερα με εύστυοχη εκτέλεση πέναλτι να πετύχει την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

 

Συνθέσεις

Τριτωνία: Κτιστάκης, Πανταλός, Μαράκης(75′ Καργιωτάκης), Γεωργόπουλος(90′ Βασάλος), Γκιγκόκας, Φτυλάκης, Στρατιδάκης, Σαξώνης, Βασιλάκης, Σαββάκης Α., Μαγκουφάκης.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καραγιαννίδης, Πολυμερίδης Γ. (70′ Νταβιρλάκης), Γενιτσαρίδης, Καραφωτιάς, Πολυμερίδης Χ. (60’Χελά) Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Μεταξάκης, Παπαδόπουλος, Μπεζάνι.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα