Στην ανατολή του 2019

mesaralive.gr  04 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην ανατολή του 2019

Κάθε ανατολή προμηνύει φως, άπλετο – ανέσπερο φως τούτη εδώ η ανατολή του νέου έτους μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…

Είναι μια χρονιά εκλογών αυτό κι αν κρύβει εκπλήξεις! Δημοτικές αλλά και εθνικές. Ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός περιμένει μια καινούργια ημέρα, την ανατολή μιας φωτεινής ημέρας δίχως πολλά προβλήματα με περισσότερα χαμόγελα. Ο απολογισμός των πεπραγμένων, βαρύς. Τι να πεις και τι να σχολιάσεις δίχως να πικραθείς;

Η κα Μαρία δυστυχώς αυτά τα Χριστούγεννα έχασε τη δουλειά της και προσπάθησε να εξασφαλίσει το φαγητό για τα δύο ανήλικα παιδιά της από το συσσίτιο της ενορίας. Βλέπετε δεν ήθελε να δει στα μάτια των παιδιών της τη θλίψη και το παράπονο. Προσπάθησε όσο μπορούσε να μείνει στη δουλειά της αλλά η υπερφορολόγηση ανάγκασε τον εργοδότη της να την απολύσει την παραμονή των Χριστουγέννων, ο άντρας της είναι ανάπηρος.

Και οι γέροντες  παππούδες αυτά τα Χριστούγεννα ήταν ανήμποροι να ευχαριστήσουν τα εγγόνια τους λόγω της πενιχρής σύνταξης – φτάνει ίσα για τη διατροφή και τα φάρμακά τους.

Οι υποψήφιοι  έχουν σοβαρά και πολλαπλά προβλήματα να επιλύσουν, γι’ αυτό πρέπει  να σκεφτούν πολύ καλά πριν δηλώσουν συμμετοχή στα κοινά και ζητήσουν την ψήφο του λαού.

Καλή χρονιά δίχως εκπλήξεις αλλά με ουσιαστικές πράξεις για το καλό του τόπου μας!

Τάδε έφη

Ο ΦΑΙΣΤΙΟΣ

 

mesaralive.gr  04 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ