Στην  1η Περιφερειακή  Μαθητιάδα  Κρήτης  ο Μανώλης  Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  20 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στην  1η Περιφερειακή  Μαθητιάδα  Κρήτης  ο Μανώλης  Στεφανουδάκης

Φώτο Αρχείου

Μετά την συνάντησή του με μαθητές από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις του σε σχολεία, όπου τον καλούν για να συναντήσει τους μαθητές και να μοιραστεί μαζί τους την δική του εμπειρία ζωής.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης είναι επίσημος προσκεκλημένος  στην 1η Μαθητιάδα Κρήτης η οποία  πραγματοποιείται  στο Παγκρήτιο Στάδιο-Ε.Α.Κ.Η. και ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή  20 Οκτωβρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλούς μαθητές αφού στην Μαθητιάδα συμμετέχουν χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Κρήτη. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα μιλήσει στα παιδιά για τα Παραολυμπιακά Αθλήματα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα  την επόμενη Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Μανώλης θα βρεθεί στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στο οποίο φοιτούν 300 μαθητές. Την επόμενη μέρα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί το 26ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στα Καμίνια, ένα σχολείο στο οποίο φοιτούν 200 μαθητές.

 

mesaralive.gr  20 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ