Στη Μεσαρά την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

mesaralive.gr  15 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Μεσαρά την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Για την Τρίτη 20 του μήνα "κλείδωσε" η πολυαναμενόμενη κάθοδος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκλογική του περιφέρεια, στο Ηράκλειο !

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης του θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο Ατλαντίς ενώ νωρίτερα θα περιοδεύσει στην περιοχή της Μεσσαράς.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα τις περιοδείας του Πρωθυπουργού - που χειρίζεται η Νομαρχιακή Επιτροπή - αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ώρες ενώ αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου του κόμματος Δημήτρη Κλαράκη. 

Επίσκεψη στο Λασίθι

Σύμφωνα με πληροφορίες του anatolh.com ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το τελικό πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός πρόκειται να αφιερώσει το πρωινό της Τετάρτης στο νομό Λασιθίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προβλέπεται αρχικά επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς όπου ο κ. Τσίπρας θα δει από κοντά τις εγκαταστάσεις και θα ενημερωθεί για την παραγωγή ενώ θα ακολουθήσει στην πόλη του Αγίου Νικολάου σύσκεψη με τους φορείς του νομού Λασιθίου. Το γεγονός ότι θα πρόκειται για σύσκεψη με ευρεία συμμετοχή πολιτικών, αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων του νομού Λασιθίου, προσδίδει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον στην επίσκεψη του πρωθυπουργού. 

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης κομματικής και κυβερνητικής εξόρμησης που έχει σχεδιάσει το επιτελείο του ενώ η Κρήτη περιλαμβάνεται στους σταθμούς της περιοδείας καθώς θεωρείται ότι υπάρχει..έδαφος για να φτιάξει το κλίμα.

 

Cretalive.gr

 

mesaralive.gr  15 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ