Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

olivemagazine.gr  19 February, 2021 ΑΡΘΡΑ
Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

Ούτε που θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε μπρόκολο!

Υλικά

150γρ. μπρόκολο
500γρ. τυρί γκούντα
200γρ. τυρί έμενταλ
200γρ. κασέρι γλυκό
120γρ. βούτυρο
3 αβγά
500ml γάλα φρέσκο
170ml γάλα εβαπορέ
4 φύλλα κρούστας
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι


Διαδικασία

Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.

Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.

Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.

Αφήνετε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο.

Το ψήνετε στους 160ºC για 1 ώρα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.

 

olivemagazine.gr  19 February, 2021 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα