Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

Ούτε που θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε μπρόκολο!
Υλικά
150γρ. μπρόκολο
500γρ. τυρί γκούντα
200γρ. τυρί έμενταλ
200γρ. κασέρι γλυκό
120γρ. βούτυρο
3 αβγά
500ml γάλα φρέσκο
170ml γάλα εβαπορέ
4 φύλλα κρούστας
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.
Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.
Αφήνετε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο.
Το ψήνετε στους 160ºC για 1 ώρα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.
Δείτε επίσης
- Ουκρανία: Το σχέδιο που προετοιμάζει με την ΕΕ για τον τερματισμό του πολέμου
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
- Καιρός: νοτιάδες και τοπικές βροχές σήμερα στην Κρήτη
- Άδειες οδήγησης – Νέοι κανόνες από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Δημοσκόπηση MARC: Πόσοι και ποιοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά