Σουφλέ τυριών με μπρόκολο

Ούτε που θα καταλάβουν τα παιδιά ότι τρώνε μπρόκολο!
Υλικά
150γρ. μπρόκολο
500γρ. τυρί γκούντα
200γρ. τυρί έμενταλ
200γρ. κασέρι γλυκό
120γρ. βούτυρο
3 αβγά
500ml γάλα φρέσκο
170ml γάλα εβαπορέ
4 φύλλα κρούστας
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.
Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.
Αφήνετε το σουφλέ μία ώρα έξω από το ψυγείο.
Το ψήνετε στους 160ºC για 1 ώρα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.
Δείτε επίσης
- Το ταξίδι στο μουσικό σύμπαν των “Dretta” συνεχίζεται στο Τυμπάκι-Oι προγραμματισμένες συναυλίες
- ΕΟΤ: Εκδηλώσεις σε Αμοργό, Λέσβο, Κορινθία, Κρήτη και Ρόδο
- Σύλληψη 50χρονου στον Δ. Φαιστού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
- Γιατί γερνάμε απότομα στα 44 και ξανά στα 60 -Οι δύο κρίσιμες καμπές
- Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα, είναι fake news