
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το λιμεναρχείο Ιεράπετρας σκάφος του οποίου προσέγγισε το ακυβέρνητο ιστιοφόρο.
Συναγερμός σήμανε στις λιμενικές αρχές της Κρήτης από ακυβέρνητο σκάφος που εντοπίστηκε 35χλμ νότια της Ιεράπετρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ιστιοφόρο "Αμόρε Μιο" εντοπίστηκε αργά χτες το βράδυ να πλέει ακυβέρνητο μεταφέροντας 42 μετανάστες και μεταξύ αυτών δυο 16χρονα παιδιά.
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το λιμεναρχείο Ιεράπετρας σκάφος του οποίου προσέγγισε το ακυβέρνητο ιστιοφόρο. Οι 42 μετανάστες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και αυτή την ώρα μεταφέρονται στην Ιεράπετρα .
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όπως δήλωσαν οι μετανάστες κατάγονται από το Πακιστάν πλην ενός που δήλωσε Σύριος.
Στην περιοχή της Ιεράπετρας υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την υποδοχή των μεταναστών ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ανάμεσα στους διασωθέντες να βρίσκονται και οι διακινητές.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Γάζα: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας
- Σκληρές μάχες για την κατάληψη της Γάζας – Εξουθενωμένος ο Ισραηλινός στρατός
- Πώς εμπλέκεται η Τουρκία στις διαπραγματεύσεις για το Ουκρανικό
- Τι σημαίνουν οι εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία μετά από μια ειρηνευτική συμφωνία
- Ευρώπη: Οι πιο θανατηφόρες πόλεις σε περίπτωση καύσωνα
Σχετικά άρθρα
- Ιεράπετρα: Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό
- Ιεράπετρα:Κλέφτες μπήκαν σε σπίτι με 2 πιτμπουλ και… ακόμα τρέχουν!
- Δικογραφία σε βάρος 39χρονου για την πυρκαγιά στην Ιεράπετρα
- Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Ιεράπετρα-Συναγερμός στην Πυροσβεστική
- Ιεράπετρα: Ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο