Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της μητέρας των τεσσάρων παιδιών!

  10 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της μητέρας των τεσσάρων παιδιών!

Ελάχιστες ώρες από το φονικό που σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στα Δειλινά με θύμα μια 53χρονη γυναίκα και ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, συνελήφθη.

Η σύλλληψη του έγινε γύρω στις 11 το πρωί, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν είπε κάτι ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονης γυναίκας. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Το πρωί της Τετάρτης, και ενώ η ίδια πήγε στο καφέ που εργαζόταν στα Δειλινά, στο σημείο την περίμενε ο 60χρονος δράστης, με τον οποίο μάλιστα συνδεόταν συγγενικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θύμα και φερόμενος δράστης, διαπληκτίστηκαν έντονα. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά και η αφορμή για τον καβγά τους, φαίνεται να είχε ως αφετηρία προσωπικές διαφορές.

Μετά από λίγα λεπτά ο 60χρονος όπως όλα δείχνουν μαχαίρωσε το θύμα και εξαφανίστηκε από το σημείο, με μηχανάκι που ο ίδιος οδηγούσε. Οι περίοικοι που αντηλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και έσπευσε άμεσα στο σημείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες η γυναίκα δεν άντεξε στις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε και κατέληξε.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Συγκλονιστικές ωστόσο είναι οι πληροφορίες γύρω από το κίνητρο της δολοφονίας. Όπως ανέφερε στο ekriti.gr αστυνομική πηγή, ο 60χρονος φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της κόρης του θύματος και ανιψιάς του. Η ίδια πηγή σχολίασε ότι συχνά - πυκνά, ο φερόμενος ως δράστης, συνήθιζε να πίνει και να δημιουργεί προβλήματα, κάτι που δεν άντεχε άλλο η κοπέλα.

Χθες βράδυ και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι της. Εκείνος, όντας θολωμένος, θεώρησε υπεύθυνη της μητέρα της με συνέπεια σήμερα το πρωί, να της στήσει καρτέρι θανάτου έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν.
Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι την μαχαίρωσε με απίστευτο μίσος!

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών...

 

neakriti.gr / ekriti.gr ( Φωτογραφία από ekriti.gr)

 

  10 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα