Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη του ΑΣ Τυμπακίου ενόψει της απεργίας της ΠΝΟ

mesaralive.gr  16 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ
Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη του ΑΣ Τυμπακίου ενόψει της απεργίας της ΠΝΟ

Φωτο: mesaralive.gr

Αναγκαία και απαραίτητη είναι η παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Τυμπάκι, εν΄ όψη της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το Σάββατο ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, με ανακοίνωσή του καλεί όλο τον κόσμο  αγρότες, εμπόρους, μεταφορείς, αγροτικούς φορείς σε ανοικτή συνάντηση (εν όψη της προγραμματισμένης απεργίας της ΠΝΟ). Με δεδομένη την άρνηση της ΠΝΟ να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους αγρότες και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, μετά από κάλεσμα του Υπουργού και αίτημα – υπενθύμιση των αγροτών της Κρήτης που είχε προηγηθεί, ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου θεωρεί επιβεβλημένη την αποψινή σύσκεψη η οποία θα ξεκινήσει στις  20:00, στα γραφεία του δημοτικού καταστήματος στο Τυμπάκι.

«Όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν, να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε τις περαιτέρω ενέργειές μας, για να μπορέσουμε ενωμένοι να ακουστούμε» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου. Δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά ότι η απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ πραγματοποιείται την Τετάρτη 18 του Απρίλη, ωστόσο όπως έχει ανακοινωθεί υπάρχει το ενδεχόμενο κλιμάκωσης, κάτι που θα σημάνει καταστροφή για τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης και τον αγροτικό κόσμο.

 

mesaralive.gr  16 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ