Σημαντική πρωτιά για μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών

mesaralive.gr  17 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σημαντική πρωτιά για μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών

Η καλύτερη μαθήτρια – Ευρωβουλευτής, σε προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε αρχές του Μάη, είναι Μεσαρίτισα! Και μάλιστα είναι μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών!

Πρόκειται για την Μαρία Καδιανάκη, που μαζί με την πρωτιά κέρδισε και ένα τριήμερο ταξίδι στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες!!!!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Στις 5, 6 και 7 Μαΐου 2017 το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων, σε συνεργασία με τον όμιλο Students4Europe του Πειραματικού Σχολείου Ρεθύμνου και του Europe Direct Crete, πραγματοποίησε την Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου EUropaS Teens Κρήτης στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Το κεντρικό θέμα της διαπραγμάτευσης ήταν οι δεξιότητες των νέων για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα. Την ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την απάρτιζαν 65 μαθητές από 10 σχολεία της Κρήτης. Το 1ο ΕΠΑΛ Μοιρών εκπροσώπησαν οι μαθήτριες της Α Λυκείου Φανουράκη Μαρία και της Γ΄ Λυκείου Καδιανάκη Μαρία με συνοδό εκπαιδευτικό την Κα Τζανάκου Ελένη. Μετά το τέλος της συνεδρίασης αναδείχθηκαν οι τρεις καλύτεροι ευρωβουλευτές. Πρώτη θέση κατέλαβε η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών Καδιανάκη Μαρία με έπαθλο τριήμερο ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

 

mesaralive.gr  17 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα