Εγκαίνια Αίθουσας «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Ευρωκοινοβούλιο στις 6 Ιουλίου

  23 June, 2022 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εγκαίνια Αίθουσας «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Ευρωκοινοβούλιο στις 6 Ιουλίου

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος θα γίνουν τα εγκαίνια του Αμφιθεάτρου «Ανδρέας Παπανδρέου» στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.Αποδίδεται έτσι η ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας και της πολιτικής διαδρομής του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και μιας από τις κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής.


Την ανακοίνωση των εγκαινίων έκανε ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της δήλωσής του για τη συμπλήρωση 26 χρόνων από το θάνατο του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου. Ήταν προσωπικό του όραμα και εργάστηκε από το 2018 ώστε να καταστεί πραγματικότητα η επίσημη ονοματοδοσία μιας αίθουσας στο Στρασβούργο, στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου».


«Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά μου, που στις 6 Ιουλίου παρουσία εκπροσώπων των ευρωπαϊκών θεσμών τιμάμε τον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζοντας το Αμφιθέατρο, που θα φέρει το όνομα του, στο κεντρικό κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  23 June, 2022 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ