Σε πορεία δημοπράτησης η αντικατάσταση στέγης του ΔΣ Πετροκεφαλίου

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου αντικατάστασης της στέγης του δημοτικού σχολείου Πετροκεφαλίου εξέφρασε μιλώντας στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μανώλης Κανακαράκης.
Ο κ. Κανακαράκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού και σημείωσε. «Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού έγινε αποδοχή της χρηματοδότησης, για ένα πολύ σημαντικό έργο για το χωριό μας. Πρόκειται για την αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου, το οποίο μπαίνει πλέον σε πορεία δημοπράτησης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την διάθεση πίστωσης του 4ο υποέργου με τίτλο «επισκευή και συντήρηση στέγης Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου» του έργου με τίτλο «κατασκευή κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων- διαμόρφωση και ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων» με ΚΑ 2013ΕΠ00200010 της ΣΑΕΠ 002, ποσού 51.447,10 ευρώ.
Να υπενθυμίσουμε για την ιστορία το ενδιαφέρον δημοσίευμα του mesaralive.gr το Μάιο για το συγκεκριμένο θέμα: (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι