Σε πορεία δημοπράτησης η αντικατάσταση στέγης του ΔΣ Πετροκεφαλίου

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου αντικατάστασης της στέγης του δημοτικού σχολείου Πετροκεφαλίου εξέφρασε μιλώντας στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του χωριού κ. Μανώλης Κανακαράκης.
Ο κ. Κανακαράκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού και σημείωσε. «Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Φαιστού έγινε αποδοχή της χρηματοδότησης, για ένα πολύ σημαντικό έργο για το χωριό μας. Πρόκειται για την αντικατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου, το οποίο μπαίνει πλέον σε πορεία δημοπράτησης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την διάθεση πίστωσης του 4ο υποέργου με τίτλο «επισκευή και συντήρηση στέγης Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου» του έργου με τίτλο «κατασκευή κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων- διαμόρφωση και ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων» με ΚΑ 2013ΕΠ00200010 της ΣΑΕΠ 002, ποσού 51.447,10 ευρώ.
Να υπενθυμίσουμε για την ιστορία το ενδιαφέρον δημοσίευμα του mesaralive.gr το Μάιο για το συγκεκριμένο θέμα: (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Δείτε επίσης
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές
- Αναστέλλεται η λειτουργία 40 σχολείων στην Κρήτη