Σε νέα φάση το “θρίλερ” της δολοφονίας Κουνάλη - Στον εισαγγελέα ο 37χρονος οπλουργός
Στο σπίτι του αποκαλύφθηκε προ ημερών μεγάλη ποσότητα όπλων, χειροβομβίδων και φυσιγγίων.
Με αγωνία αναμένουν όλοι τα όσα θα πει στον εισαγγελέα, σήμερα Πέμπτη, ο 37χρονος οπλουργός για την υπόθεση της μυστηριώδους δολοφονίας του 63χρονου κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αγροικία που διατηρούσε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειάς του, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, τον Νοέμβριο του 2007.
Θυμίζουμε ότι το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στο σπίτι του, στην περιοχή του Καστελίου, αποκαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων, χειροβομβίδων και φυσιγγίων.
Στο συνεργείο του ανθρώπου αυτού, το 2011, είχαν βρεθεί διαφορά όπλα, μεταξύ αυτών προέκυψε και το κυνηγετικό όπλο που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της δολοφονίας από το σπίτι του Κουνάλη.
Ο 37χρονος, τότε, είχε μείνει έκπληκτος και είχε υποστηρίξει πως την καραμπίνα είχε αγοράσει έναντι 500 ευρώ. από κάποιον άλλον.
Οι έρευνες της Ασφαλείας οδήγησαν σε έναν νεαρό Αλβανό, ο οποίος είχε διαφύγει στην Ιταλία και για μεγάλο χρονικό διάστημα ζητούσε την έκδοση του.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε





