Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την Πίτα της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

mesaralive.gr  02 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την Πίτα της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Τη Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη ζεστή και όμορφη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πομπιας μαζεύτηκε η οικογένεια της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Μία πίτα που ήταν δωρεά του ''Γαλιανου Φουρνου' 'από τις Μοίρες. 
Το φλουρί έτυχε στον πρόσφατα χρυσό και χάλκινο Πανελληνιονίκη Γρηγοριάδη Γιάννη. 
Το δώρο που είχε το φλουρί ήταν ένα μαχαίρι κόσμημα προσφορά από το εργαστήριο μαχαιροποιίας του μέλους του σωματείου Πατραμάνη Σταύρου από τις Μοίρες. 
Μετά το σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές για καλή χρονιά από το πρόεδρο κο Πεδιαδιτάκη Νίκο και τον προπονητή κο Φουστανάκη Δημήτρη έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών του σωματείου για το 2016. 
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ - ΤΡΙΑ:
Τσακιράκης Θοδωρής (πανελλήνιος πρωταθλητής 2016 εφήβων στο Ξίφος Μονομαχίας) και Φουστανάκης Στέλιος (κυπελλούχος Ελλάδας Νέων Ανδρών στο Ξίφος Μονομαχίας) οι οποίοι έλαβαν έκαστος δωροεπιταγή  από το κατάστημα ειδών Ξιφασκίας easy fencing του κου Καραπιδακη Νίκου στο Ηράκλειο. 
ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΆΔΑ :
Νέων Γυναικών (Πεδιαδιτάκη Μαρινέλλα, Σφακιανάκη Δήμητρα, Λαντζουράκη Στέλλα) 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 
ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΑΘΗΤΉ - ΤΡΙΑ:
Χατζηδάκη Αλκυόνη (Γυμνάσιο Μοιρών) με βαθμό απόλυσης Α Γυμνάσιου :20, η οποία και έλαβε δώρο από το βιβλιοπωλείο ''λυχνάρι'' στις Μοίρες ένα βιβλίο. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Τ Σ ΠΟΜΠΙΑΣ και μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πάμπιας κος Φουστανάκης Γιώργος τον οποίο η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς ευχαριστεί πολύ! Επίσης ευχαριστεί πολύ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους τους γονείς που έφεραν για τα νόστιμα εδέσματα που πρόσφεραν για την εκδήλωση. 
Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους εύχεται η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας.

 

mesaralive.gr  02 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα