Φιλικοί αγώνες Ξιφασκίας με τη συμμετοχή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

mesaralive.gr  04 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Φιλικοί αγώνες Ξιφασκίας με τη συμμετοχή της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

Την Κυριακή στον υπέροχο χώρο το κλειστού Γυμναστηρίου του Πανεπιστημίου Ηρακλείου ο Α.Ο.Θησέας Ηράκλειου διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας φιλικούς αγώνες στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών και γυναικών.

Στους άντρες συμμετείχαν 43 αθλητές από 9 ομάδες με το επίπεδο να κυμαίνεται σε υψηλότατο επίπεδο. 

Ένα μήνα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Φλώρινα οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να δουν την κατάσταση τους αλλά και να πάρουν τη χαρά του αγώνα. 

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συμμετείχε με 9 αθλητές. 

Όσο για τα αποτελέσματα ο Φουστανάκης Στέλιος χάνοντας 15-14 από τον Καραπιδάκη στον τελικό κατέλαβε την 2η θέση και στην άλλη μεριά του βάθρου( 3η θέση) κατάφερε να ανέβει ο Παύλος Γρηγοριάδης. Φοβερή εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Γρηγοριάδης που έχασε από το Φουστανάκη την είσοδο του στα μετάλλια αλλά κατέλαβε στα 13 του την 5η θέση. Ο Χατζηγεωργίου που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 4 μήνες λόγο τραυματισμού κατέλαβε την 9η θέση κι ο Τσακιράκης Θοδωρής την 10 η. 

Την 21η θέση πήρε ο Μαλλιαράκης Γιώργος την 32η ο Γιώργος Κουκάκης την 33η ο Μπουχαλάκης ο Αντρέας ενώ ο Παλαίμαχος πομπιανός πρώην πρωταθλητής Ελλάδος και διεθνής Χαριστάκης Μιχάλης που αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να ξαναπιάσει το σπαθί του κατέλαβε την 39η θέση. 

Στις Γυναίκες (19 συμμετοχές) η Σταματάκη Ειρήνη μετά από εκπληκτικούς αγώνες που έκανε κατάφερε να μπει στην πρώτη 8αδα ένα βήμα πριν το μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 7η θέση .Η Τσακιράκη Ευσεβία μετά από ένα χρόνο αποχής κατάφερε και αυτή να φτάσει κοντά στο μετάλλιο και κατέλαβε την8η θέση. 

Τους αγώνες παρακολούθησε ο συντοπίτης μας παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης ο οποίος έκανε τις απονομές και που παρότρυνε τους αθλητές να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο κάτω από τις οδηγίες των προπονητών τους. 

Εκτός από το Μανώλη Στεφανουδάκη ο ΑΟ ΘΗΣΈΑΣ τίμησε και τον αθλητή της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς Τσακιράκη Θοδωρή για τις επιτυχίες του σε πανελλήνιο επίπεδο 

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συγχαίρει τον Α Ο Θησέας για την επιτυχημένη διοργάνωση τα σωματεία και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και τις 2 μέρες και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την συμπαράσταση στο σωματείο

 

Το Δ.Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές.

 

mesaralive.gr  04 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα