Σχολεία: Καταλήψεων συνέχεια απο Δευτέρα

Συνέχεια των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των μαθητών
Μαθητές από περισσότερα από 180 σχολεία παρευρέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπης της Αθήνας, στην Γκράβα, όπου αποφάσισαν τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Οι μαθητές καλούν τους καθηγητές να μην εφαρμόσουν τις «τηλε - απουσίες», όπως χαρακτηρίζουν και την τηλε- εκπαίδευση στα σχολεία, τα οποία τελούν υπό κατάληψη.
Κάλεσαν, μάλιστα, τους μαθητές από όλα τα σχολεία να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις προκειμένου να οργανωθούν.
Επιπλέον, η Συντονιστική θα οργανώσει τηλεδιασκέψεις με άλλες Επιτροπές από την Ελλάδα.
Επιπλέον, ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη 7 Οκτώβρη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10:00 στο μετρό Αμπελοκήπων, δηλώνοντας ότι «είναι αυτονόητο ότι θα κλείσουμε τα σχολεία μας και θα συμμετέχουμε στη διαδήλωση μαζί με όλο το λαό για να μπουν οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή».
Τέλος, την Παρασκευή 9 Οκτώβρη οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στις 12:00 στο υπουργείο Παιδειας, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματα τους.
Δείτε επίσης
- Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2025: Μετά τα μπάνια του Αυγούστου η πληρωμή τους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ως το τέλος του Αυγούστου τα πρώτα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας
- «Καλούμε το Ισραήλ να αναστρέψει άμεσα την απόφαση για επιθέσεις στη Γάζα»
- ΠΑΣΟΚ: Πέντε προτάσεις Ανδρουλάκη «για την επαναφορά της εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς»
- Τι αλλάζει από τη Δευτέρα στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ τραπεζών