“Σάρωσε”τα μετάλλια ο Μανώλης Στεφανουδάκης, επιστρέφει με 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο!

mesaralive  02 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
“Σάρωσε”τα μετάλλια ο Μανώλης Στεφανουδάκης, επιστρέφει με 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο!

Σάρωσε τα μετάλλια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, με τις αποσκευές της επιστροφής φορτωμένες με πέντε μετάλλια από τα οποία τα τρία χρυσά!

Για μια ακόμα φορά ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατάφερε να ανεβάσει την Ελληνική Υπερηφάνεια πολύ ψηλά, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά μπορεί κανείς να καταφέρει πολλά!

Υπερήφανη και η ιδιαίτερη πατρίδα του η Μεσαρά, στην οποία ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχει χαρίσει πλήθος συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια μέσα από τις αθλητικές επιτυχίες του.

O μεγάλος αθλητής, σε δήλωσή του αναφέρει:

“Έφτασε στο τέλος του άλλο ένα αθλητικό ταξίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις μου στις πρώτες τρεις αθλητικές διοργανώσεις του 2015. Αφού κατάφερα να επιστρέψω στην πατρίδα μας με πέντε μετάλλια. Ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο από το Al Ain, ένα χρυσό από το Grand Prix Fazza και 2 χρυσά από τη Sharjah.

Οι αθλητικές διοργανώσεις του Ντουμπάι κάθε χρόνο είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση, μιας και σε αυτές δίνουν το παρόν πολύ δυνατοί αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο σε αυτές τις διοργανώσεις δεν ήταν απλά η κατάκτηση των πέντε μεταλλίων, αλλά η άνοδος που παρατηρώ στα μέτρα των βολών μου. Είναι σημαντικό για ένα αθλητή και τους προπονητές του να βλέπουν ότι το πρόγραμμα των προπονήσεων αποδίδει καρπούς.

Κλείνοντας, θέλω να αφιερώσω τόσο αυτά αλλά και όλα μου τα μετάλλια πρώτα στην Παναγία που οδηγεί τα αθλητικά μου εργαλεία, στην οικογένεια μου, στους προπονητές μου, Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Και τέλος, τα αφιερώνω στους ανθρώπους που με στηρίζουν οικονομικά για να πραγματοποιώ το όνειρό μου, τους χορηγούς μου: ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, MINOAN LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, τους οποίους ευχαριστώ θερμά”.

 

mesaralive  02 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα