Σαράντα χρόνια Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και… συνεχίζουν!!!!

mesaralive.gr  02 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σαράντα χρόνια Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και… συνεχίζουν!!!!

Φώτο: Mesaralive.gr

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Μάνος Παπαδογιαννάκης η «ψυχή» του Θεατρικού Εργαστηρίου Ζαρού, το βράδυ της Κυριακής, στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού.

Καλωσορίζοντας τον κόσμο στη θεατρική παράσταση «Καλησπερίζω το Στενό», μίλησε για το Θεατρικό Εργαστήρι, για τα σαράντα χρόνια που κλείνει φέτος και για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου. Ο Μάνος Παπαδογιαννάκης απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει εδώ και σαράντα χρόνια το ΘΕΖ, σημειώνοντας «σε είκοσι μέρες κλείνουμε σαράντα χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα και θέλουμε να σας πούμε σαράντα ευχαριστώ. Ήταν Κυριακή 21 Αυγούστου 1976  εκεί στην πλατεία στο παλιό ταχυδρομείο όταν ξεκινήσαμε. Σαράντα χρόνια μετά, στις 21 Αυγούστου 2016, σας καλούμε σε μια γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για να τιμήσουμε όλους εκείνους που έχουν περάσει από το ΘΕΖ. 92 άτομα. Τα τελευταία 14 χρόνια έχουν ανέβει 137 παραστάσεις και έχουμε και συνέχεια» είπε ο Μάνος Παπαδογιαννάκης.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, σημείωσε ότι η επόμενη παράσταση είναι στις 6 Αυγούστου στον Άγιο Μύρωνα,  στις 7 στην Πύλη Βηθλεέμ στο Ηράκλειο, στις 8 στο Φουρφουρά, στις 11 στην Πυργού,          στις 13 στην  Πατσό Αμαρίου, στις 24 στο Τεφέλι, 26 Αυγούστου Άνω Ασίτες, 4 Σεπτεμβρίου στην Έμπαρο Βιάννου, ενώ θα δοθούν παραστάσεις στο Πολύκεντρο Μοιρών στην Παλαιόχωρα κ.α. Επίσης ανέφερε ότι το ΘΕΖ επεκτείνεται και δίνει παραστάσεις και εκτός Κρήτης.

«Χάρη σε εσάς είμαστε σαράντα χρόνια εδώ.  Παραλάβαμε ένα χώρο και προσπαθούμε να τον φτιάξουμε. Ήδη η μία τουαλέτα είναι έτοιμη ενώ άλλη μια θα έχει ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου στη γιορτή για τα σαράντα χρόνια.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ,  ειδικά αυτούς  που βοηθούνε, την Βότομος, το Πνευματικό Κέντρο, τους ανθρώπους που βοηθούν. Αν κάποια στιγμή δοθεί ένα βραβείο στον καλύτερο διακονιάρη πιστεύω ότι το δικαιούμαι.  Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μας δίνουν υλικά δωρεάν  για να φτιάξουμε κάποια πράγματα για να κρατήσουμε αυτό το χώρο ζωντανό και να συνεχίσουμε» κατέληξε ο Μάνος Παπαδογιαννάκης.

 

mesaralive.gr  02 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα