Ρυθμίστε τις οφειλές σας στη ΔΕΥΑ Φαιστού μέχρι 26 Μαΐου

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ρυθμίστε τις οφειλές σας στη ΔΕΥΑ Φαιστού μέχρι 26 Μαΐου

Μέχρι τις 26 Μαΐου 2015, έχουν τη δυνατότητα οι οφειλέτες ύδρευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Φαιστού (ΔΕΥΑΦ), να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στα πλαίσια του Νόμου «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας». Αυτό ανακοινώθηκε από τη ΔΕΥΑ Φαιστού.

Συγκεκριμένα:

Α. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν.

Β. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Γ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ. 

Δ. Ο Οφειλέτης για την παραμονή του στη ρύθμιση θα πρέπει να εξοφλεί τις τρέχουσες οφειλές που θα εκδίδονται από την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ΔΕΥΑ ΦΑΙΣΤΟΥ (Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Μηλιωτάκης Ε., τηλ. 2892029444),αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Μανώλη Στυλιανάκη.

 

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ