Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν στο καφενείο να παίζουν..φρουτάκια

  31 December, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν στο καφενείο να παίζουν..φρουτάκια

Χειροπέδες φόρεσαν χθες το βράδυ, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα 30χρονος, 38χρονος και 23χρονη, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος- καφενείο, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 23χρονη ημεδαπή ως υπεύθυνη του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο-αίθουσα εντός του καταστήματος, τη  λειτουργία οχτώ ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία ήταν πρόσφορα στους θαμώνες του καταστήματος και τη διενέργεια από τον 30χρονο και τον 38χρονο του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

Κατασχέθηκαν συνολικά οχτώ ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των εκατό είκοσι πέντε ευρώ (125), προερχόμενο από  τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

 

  31 December, 2018 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα