Ψάχνουν παντού τους δράστες της φονικής ενέδρας

mesaralive.gr  26 January, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Ψάχνουν παντού τους δράστες της φονικής ενέδρας

Σε κλίμα οδύνης προχτες η κηδεία του 51χρονου αγρότη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία του 51χρονου αγρότη στις Καλαθενες Χανίων αναζητώντας τους δράστες που έστησαν τη φονική ενέδρα στον άτυχο άνδρα. 

Προχτες σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα με συγγενείς και φίλους να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος βρέθηκε νεκρος πάνω στο τρακτέρ του με τον ιατροδικαστή να χαρακτηρίζει την ενέδρα ως ένα επαγγελματικό χτύπημα.

Ο  άνδρας εβλήθη δύο φορές και από δύο διαφορετικά σημεία σε απόσταση λιγότερη των 10 μέτρων το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου, με την σφαίρα στην καρδιά να αποδεικνύεται τελικά μοιραία.

Με βάση τη νεκροψία που διενέργησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο άτυχος άνδρας δέχτηκε στο σώμα του δύο βολές, από δύο διαφορετικά όπλα. Η μία τον βρήκε στο κεφάλι, όμως αυτή στην καρδιά ήταν η μοιραία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πρόκειται για μια καλοστημένη ενέδρα θανάτου, που εκτελέστηκε με επαγγελματικό τρόπο, αφού ο άτυχος άνδρας εβλήθη από δύο διαφορετικά σημεία και σε απόσταση λιγότερη των δέκα μέτρων, ενώ βρισκόταν σε δυσπρόσιτη περιοχή στο Μηλιανό φαράγγι.

Ο θάνατος του άτυχου αγρότη προσδιορίζεται χρονικά τις απογευματινές ώρες της 21ης Ιανουαρίου, τότε που σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από το χωράφι στο σπίτι του.

Από την πρώτη στιγμή, στον τόπο του εγκλήματος έσπευσαν άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίοι στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγουν προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίπλοκης αυτής υπόθεσης.

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  26 January, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα