«Πρώτο κουδούνι» σήμερα για τα σχολεία του Δήμου Φαιστού

mesaralive.gr  11 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πρώτο κουδούνι» σήμερα για τα σχολεία του Δήμου Φαιστού

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα για τα σχολεία του Δημου Φαιστου και της Μεσαράς γενικότερα. Χιλιάδες παιδάκια έσπευσαν, μαζί με τους γονείς τους στα σχολεία για να ξεκινήσει και φέτος η εκπαιδευτική διαδικασία.

 Φυσικά, όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό το ενδιαφέρον ήταν έντονο για τα "πρωτάκια", με το άγχος των γονιών τους να είναι έκδηλο, για την νέα σελίδα στην μαθητική τους διαδρομή. Ειδικά στα δημοτικά σχολεία, όπου τα παιδιά είναι μικρά, η χαρά ήταν μεγάλη, όταν μετά από τους αγιασμούς, μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και τους μοιράστηκαν τα βιβλία.

Ο Δήμαρχος Φαιστού εξάλλου έστειλε το δικό του μήνυμα: «Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των παιδιών ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και πρόοδο!

     Εύχομαι να είναι μια χρονιά δημιουργική που θα βοηθήσει τους μαθητές να αναζητήσουν την αληθινή γνώση και τις αξίες μας και θα προετοιμάσει τα παιδιά μας ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να προσφέρουν στην κοινωνία.

     Ο Δήμος Φαιστού καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της εκπαίδευσης και προσπαθούμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για όλα τα σχολεία του Δήμου μας».

 

mesaralive.gr  11 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ