«Πρώτη στην Ευρώπη, Πρώτη στην καρδιά μας, Μπράβο Κέλλυ!»

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο καλωσόρισαν οι συμμαθητές της στο Τυμπάκι την Πρωταθλήτρια Ευρώπης που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στη Ρωσία, Κέλλυ Κυδωνάκη!
Οι συμμαθητές της από τη Β΄ τάξη του ΓΕΛ Τυμπακίου, έφτιαξαν δύο πανό με τα οποία καλωσόρισαν την Κέλλυ! «Πρώτη στην Ευρώπη Πρώτη στην καρδιά μας Μπράβο Κέλλυ Β΄ΓΕΛ Τυμπακίου 2018» αναφέρει το ένα πανό!
Στο δεύτερο πανό οι συμμαθητές της καταγράφουν την πορεία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης με «τσεκ» στους αγώνες που έχει δώσει και το το Τόκυο 2020 να συνοδεύεται από το… Loading!!! Γιατί πλέον ο στόχος για την Κέλλυ Κυδωνάκη και τον προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη είναι ένας! Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα!!! Σίγουρα το μπορούν και σίγουρα το αξίζουν!!!!
Σ.Π.
Δείτε επίσης
- Διακοπή ρεύματος στον Δ Γόρτυνας σήμερα Κυριακή 18/5
- Δήμος Γόρτυνας: Δομή ημερήσιας φροντίδας με κοινωνικό αποτύπωμα – Σε λειτουργία το ΚΗΦΗ στον Πανασό
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας αύριο Σάββατο 17 Μαΐου
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Κρήτη: Πότε «πέφτουν» οι θυελλώδεις άνεμοι- σχεδόν 1000 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα