Nέα σημαντική διάκριση για την Κέλλυ Κυδωνάκη!

  25 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Nέα σημαντική διάκριση για την Κέλλυ Κυδωνάκη!

Tρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαικούς αγώνες της Πολωνίας

H 22χρονη πρωταθλήτρια απο το Τυμπάκι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ. kumite..

Η Κέλλυ πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην εθνική ομάδα καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023».

 Αυτό ήταν το 4ο μετάλλιο για το ελληνικό καράτε στη διοργάνωση (ένα ασημένιο, τρία χάλκινα) και 5ο για την ελληνική ομάδα στη διοργάνωση στην Πολωνία.

Η Κυδωνάκη στον ημιτελικό της κατηγορίας της ηττήθηκε από την Ιταλίδα, Κλιό Φερακούτι με 3-2, μένοντας εκτός τελικού, όμως με την παρουσία της στα ημιτελικά εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο.

Σε σχετική της ανάρτηση, μετά το τέλος της προσπάθειας της αναφέρει:

Για πολλούς ίσως αυτή να είναι απλά άλλη μια διάκριση, μια 3η θέση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Μόνο εγώ και ελάχιστοι ακόμα γνωρίζουν τι κρύβεται πραγματικό πίσω από αυτό το μετάλλιο.
Πριν 3 μήνες το να αγωνιστώ και μόνο φαινόταν αδύνατον λόγο του μεγάλου τραυματισμού μου στο γόνατα κατά την διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν είμαι σε θέση να συμμετέχω, το ρίσκο ήταν μεγάλο και δεν έπρεπε να το πάρω. Ο μόνος δρόμος για εκείνους ήταν το χειρουργείο.
Πάντα πίστευα ότι στην ζωή πρέπει να ρισκάρεις, να ρισκάρεις για τα όνειρα σου, να παλεύεις έως τέλους για αυτά ανεξάρτητα αν θα τα καταφέρεις ή όχι. Χαίρομαι για την απόφαση που πήρα, που ρίσκαρα και αγωνίστηκα, όχι λόγο του αποτελέσματος, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά πάλι το ίδιο θα έκανα. Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό γιατί εκείνο είναι που μας διδάσκει και εγώ έμαθα πολλά μέσα από αυτό. Ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο.
 

 

  25 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα