Προφυλακίστηκε ο ... χαμογελαστός 55χρονος!

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Προφυλακίστηκε ο ... χαμογελαστός 55χρονος!

Χαμογελαστός βγήκε από το ανακριτικό γραφείο - Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για το φονικό στο Μπιτζαριανό

Από ένταση και μικροεπεισόδια χαρακτηρίστηκε η προσαγωγή και η απόφαση για προφυλάκιση του 55χρονου επιχειρηματία που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 58χρονο κτηνοτρόφο Ανδρέα Κανάκη, στο Μπιτζαριανό του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Κατά την προσαγωγή του 55χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο, νεαρός προσπάθησε να τον πλησιάσει και να τον λιντσάρει, αλλά οι αστυνομικοί τον απέτρεψαν. Ο νεαρός προσπάθησε για δεύτερη φορά, αλλά τελικά ο 55χρονος φυγαδεύτηκε από τους αστυνομικούς.

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, η στάση του 55χρονου, ο οποίος βγήκε από το ανακριτικό γραφείο ... χαμογελαστός, προκαλόντας με τη στάση του. Την ίδια στιγμή, συγγενικά του πρόσωπα είχαν σχηματίσει ένα κλοιό γύρο του και με υψωμένες τις γροθιές φώναζαν προς τον 55χρονο "Κράτα γερά!". 

Όσο για τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να καταγράψουν τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας του 58χρονου Ανδρέα Κανάκη, εγκλωβίστηκαν μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο από συγγενείς του 55χρονου που ... έκλεισαν την πόρτα του κτιρίου, περιορίζοντας στο εσωτερικό τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

 

cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ