Προχωρεί η διαδικασία για την  επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

mesaralive.gr  30 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προχωρεί η διαδικασία για την  επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού

Η Επιτροπή Υγείας του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού συνεχίζει τις προσπάθειες για καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Στόχος της Επιτροπής είναι η επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού έτσι ώστε να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους κατοίκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει διαθέσει 8.000 ευρώ για τις άδειες που αφορούν την επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, ενώ η μελέτη εκπονήθηκε δωρεάν από το Γραφείου του κ. Δημήτρη Δροσανάκη με τον κ. Νίκο Γιάννακα.

Η επέκταση του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, έχει πάει ήδη στον Υπουργό και έχει πάρει την πρώτη έγκριση ενώ αναμένεται με το νέο έτος να έρθει και η σχετική απόφαση. Έτσι θα ανοίξει και ο δρόμος για περάσει από Πολεοδομία και να ξεκινήσει το σημαντικό αυτό έργο για το Ζαρό και την ευρύτερη περιοχή. Να σημειωθεί ότι η  Χρηματοδότηση όπως ανέφερε το μέλος της Επιτροπής κ. Γιώργος Δαμιανάκης στο mesaralive.gr θα είναι από την Περιφέρεια Κρήτης. «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Υγείας του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού η οποία έχει ήδη διαθέσει 8.000 ευρώ για τις άδειες. Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Δροσανάκη και τον κ. Νίκο Γιαννακα για την δωρεά της μελέτης καθώς επίσης και την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση. Μόλις έρθει η σχετική απόφαση το έργο θα περάσει από την Πολεοδομία και ξεκινάμε» μας είπε ο κ. Δαμιανάκης.

 

mesaralive.gr  30 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα