Ο υπολογισμός των οριστικών δικαιωμάτων ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στους κατά τόπους φορείς ενεργοποίησης
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους παραγωγούς - δικαιούχους του ΟΠΕΚΕΠΕ αφού σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Γ. Αποστολάκη ολοκληρώθηκε ο υπολογισμός των οριστικών δικαιωμάτων και άμεσα αναμένεται και η καταβολή των πληρωμών.
Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Ηρακλείου τόνισε ότι ο υπολογισμός των οριστικών δικαιωμάτων ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στους κατά τόπους φορείς ενεργοποίησης και έτσι οι δικαιούχοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά με ένα τηλεφώνημα ή με φυσική παρουσία στον φορέα τους.
Ο ίδιος σημείωσε ότι σε δυο ώρες περίπου τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και απο την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μάλιστα σημείωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι διασταυρωτικοί έλεγχοι με την ολοκλήρωση των οποίων θα δοθεί εντολή στις τράπεζες για την εκταμίευση των πληρωμών πιθανότα αρχές τις επόμενης εβδομάδας.
Ο κ. Αποστολάκης σημείωσε επίσης ότι το σύστημα είναι ανοικτό και μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για το 2016.
Πηγή: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε
Σχετικά άρθρα
- Τι τρώμε και τι δεν τρώμε το Πάσχα για να προστατεύσουμε την υγεία μας
- Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια ενόψει Πάσχα - Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι οι κρατήσεις στα ακτοπλοϊκά
- Πού ‘’κλειδώνει’’ η τιμή για το Πασχαλινό αρνί - Επάρκεια και ελεύθερη διακίνηση ζώων
- Συζητήσεις για κοινό Πάσχα για Ορθόδοξους και Καθολικούς – Τι είπε ο Βαρθολομαίος
- Πασχα: Aυξημένα τα μέτρα της τροχαίας κατά την εορταστική περίοδο





