Πραγματοποιήθηκε χθες το 2ο Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

mesaralive.gr  28 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες το 2ο Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

φωτογραφίες: mesaralive.gr

Στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου έγινε η καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας των μελών του… αλλά και με συμμετοχή κατοίκων του Τυμπακίου .

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αρκετά και ενδιαφέροντα, όπως:

Η διοργάνωση του 1ου Αγώνα δρόμου Πυργιώτισσας .

Από τα μέλη του συλλόγου, που είναι υπεύθυνα για τη διοργάνωσή του, έγινε η παρουσίαση του σχεδίου δράσης και οργάνωσης για τη διαδρομή που θα καλύπτει τα τοπικά διαμερίσματα : Τυμπάκι -Λαγολιό - Κλήμα και επιστροφή, με τερματισμό στην πλατεία Τυμπακίου.

Αποφασίστηκε, η άμεση έναρξη των απαιτούμενων ενεργειών και εργασιών, εκ μέρους των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου, για την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης με την προοπτική αυτοί οι αγώνες να γίνουν θεσμός στη Μεσαρά.

Όπως τονίστηκε, επιδίωξη όλων θα πρέπει να είναι οι αγώνες να προβάλλουν την ιστορία του Τυμπακίου, που σχετίζεται με την ολοκληρωτική καταστροφή, αλλά και ισοπέδωσή του, κατά τη Γερμανική κατοχή .

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θα συναντηθούν ξανά την Τετάρτη στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, για τις επιμέρους  λεπτομέρειες .

Ένα από τα "καυτά" θέματα του συλλόγου που συζητήθηκε επίσης εκτενώς ήταν και οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Κοινή τοποθέτηση όλων των μελών, “να βγει εις πέρας και αυτή η διοργάνωση που άλλωστε, αποτελεί πρόκληση για όλους .

 

mesaralive.gr  28 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ