Τρία χρόνια Αγώνας Δρόμου Φαιστού - Festos Run!!!

mesaralive.gr  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Τρία χρόνια Αγώνας Δρόμου Φαιστού - Festos Run!!!

Φωτο: mesaralive.gr

Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός, ο Αγώνας Δρόμου Φαιστού, ή Festos Run, με την Φαιστό, το Καμηλάρι και το Καλαμάκι να βρίσκονται στο επίκεντρο προσελκύει και φέτος τους συμμετέχοντες!

Αυτή τη φορά μάλιστα, εκτός από τους αθλητές που θα τρέξουν τα 9 χιλιόμετρα, ο λαϊκός αγώνας των 3,5 χιλιομέτρων, το χιλιάρι για τους λιλιπούτειους δρομείς, αλλά και ο καλός σκοπός, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους ξενώνες «Βιργινία Μανασάκη» του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», κάνει το ενδιαφέρον ακόμα εντονότερο!

Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ «Το Μέλλον», στηρίζει τον 3ο αγώνα δρόμου Φαιστού

Η πολύ επιτυχημένη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη φορά και εκτός του ψυχαγωγικού και αθλητικού της πνεύματος, φέτος διακατέχεται και από το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συνεισφοράς. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να δωρίσουν μέρος των εσόδων τους στο σύλλογο ΑΜΕΑ «Το Μέλλον». O Σύλλογος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του γι΄ αυτή την πρωτοβουλία και δηλώνει «Θα είμαστε εκεί και θα περιμένουμε όλους εσάς, που είστε ανελλιπώς δίπλα μας και δίπλα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Ραντεβού την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9.30 , να τρέξουμε και να προσφέρουμε!».

 

Για την ιστορία

Το 1ο Festos Run, ήταν μια ιδέα του προέδρου της ΤΚ Καμηλαρίου κ. Μιχάλη Νικητάκη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ),ενώ ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 24 Μαΐου 2015 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ακολούθησε το 2ο Festos Run στις 22 Μαΐου 2016  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ φέτος η διοργάνωση αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή!

Μην ξεχνάτε για δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

 

mesaralive.gr  13 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα