«Ποτέ δεν τα παρατάμε!»! Το μάθημα του Μανώλη και το «ευχαριστώ» του πατέρα! (ΦΩΤΟ)

mesaralive.gr  14 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Ποτέ δεν τα παρατάμε!»! Το μάθημα του Μανώλη και το «ευχαριστώ» του πατέρα! (ΦΩΤΟ)

Αμέτρητα είναι τα παιδιά με τα οποία έχει έρθει σε επαφή τα τελευταία χρόνια ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές πως ο Γίγαντας Χρυσός Παραολυμπιονίκης, χαίρεται να συναντά τα παιδιά και να συζητά μαζί τους και μάλιστα ο ίδιος έχει δηλώσει πως παίρνει δύναμη από αυτές τις συναντήσεις!!! Το σημαντικότερο όλων ωστόσο είναι τα μαθήματα που παίρνουν τα ίδια τα παιδιά μέσα από τις συναντήσεις τους με το Μανώλη! Μαθήματα ζωής και αγώνα που μένουν ανεξίτηλα στο παιδικό μυαλό τους!!!

Χθες ο Μανώλης είχε άλλη μία τέτοια συνάντηση στο 6ο  και 44ο  Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου,  πίσω από τον Άγιο Τίτο, το οποίο έχει 300 μαθητές.  Στο τέλος της ημέρας ο Μανώλης Στεφανουδάκης  έλαβε ένα συγκινητικό μήνυμα, από έναν πατέρα που τον ευχαριστούσε!

 

Συγκινητικό «Ευχαριστώ»

Μέσα από αυτό το μήνυμα φαίνεται ξεκάθαρα τι μπορεί να προσφέρει η επαφή των παιδιών με το μεγάλο Αθλητή αλλά και Άνθρωπο!!!!

Γράφει στο μήνυμά του προς το Μανώλη Στεφανουδάκη ο πατέρας «Είμαι γονιός ενός παιδιού της πρώτης Δημοτικού στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου που επισκεφτήκατε σήμερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το σπουδαίο μάθημα ζωής που δώσατε σήμερα στα παιδιά μας!!! Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε την προσπάθεια σας. Η ατάκα της κόρης μου ότι ποτέ δεν τα παρατάμε γιατί ο ολυμπιονίκης παρ όλο που χτύπησε δεν εγκατέλειψε ποτέ, θα ήθελα να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της και να την ακολουθεί. Σας  ευχαριστώ  πολύ!!!»

 

mesaralive.gr  14 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα