Ποτάμια με νερό και λάσπες  στο κεντρικό οδικό δίκτυο

mesaralive.gr  23 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ποτάμια με νερό και λάσπες  στο κεντρικό οδικό δίκτυο

φωτο:mesaralive.gr

Πέτρες , ξύλα, λάστιχα μέχρι και βαρέλια κατέβασαν τα ρέματα στον κεντρικό δρόμο των Καπαριανών λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης από τα ξημερώματα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα αφού το ύψος του νερού στο οδόστρωμα δεν επέτρεπε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κάποιοι οδηγοί των οποίων έσβησαν τα αυτοκίνητα χρειάστηκαν την βοήθεια άλλων για να τους σύρουν με σκοινιά, ενώ κάποιοι άλλοι πιο προνοητικοί κατάφεραν να ανέβουν πάνω σε πεζοδρόμια περιμένοντας να περάσουν τα ορμητικά ποτάμια.

Η ίδια κατάσταση και έξω από τις Μοίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της Λαϊκής Αγοράς του Τυμπακίου που πραγματοποιείται σήμερα, η κίνηση τις πρωινές ώρες ήταν αυξημένη από εμπόρους που ερχόταν από το Ηράκλειο και οι οποίοι αναγκάστηκαν να περιμένουν για πολλή ώρα μέχρι να περάσουν στα επικίνδυνα σημεία του δρόμου.

Απαιτείται μεγάλη προσοχή για τους οδηγούς αφού τα προβλήματα συνεχίζονται κυρίως με τα αντικείμενα που έχουν κατεβάσει στους δρόμους τα ορμητικά νερά.

Εκτιμάται ότι έχουν γίνει ζημιές, τόσο στους δρόμους όσο και σε ιδιοκτήτες οικόσιτων ζώων, το μέγεθος της καταστροφής ωστόσο θα φανεί με την υποχώρηση των μεγάλων όγκων νερού που κατέβηκαν από το βουνό.

 

mesaralive.gr  23 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα