ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ... σήμερα 17 Αυγούστου, η παρουσίαση του βιβλίου για το Τυμπάκι…

φωτο:mesaralive.gr
Ανοιχτή Πρόσκληση, για την παρουσίαση του βιβλίου και τη συναυλία που θα ακολουθήσει…

Το Σωματείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ σε συνεργασία με, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Πνεύματος “Το Μετόχι”, τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, τον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Αφιερωματικού Τόμου/Ιστορική Μελέτη “TΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Από τους απελευθερωτικούς αγώνες και τη ναζιστική ισοπέδωση, στην ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη”, του ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα κ. Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη, με καλλιτεχνική ζωγραφική επιμέλεια εξωφύλλων του μεγάλου μεσαρίτη ζωγράφου, κ.Αριστόδημου Παπαδάκη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00.
Παρουσίαση Βιβλίου: κ. Δημήτρης Σάββας, προϊστάμενος της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κωστής Παπαγεωργίου,Συγγραφέας/Δημοσιογράφος.
Θα ακολουθήσει συναυλία από την 60μελή ορχήστρα του ΣΥΝΟΛΟΥ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού κ.Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.
Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Κακέπης Μιχάλης, Πυθαρούλης Βαγγέλης.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ


Δείτε επίσης
- Ξεχωριστή βραδιά με άρωμα...παράδοσης στους Βώρους
- Ο Σύλλογος ΑμεΑ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” αναζητά Ειδικό Παιδαγωγό
- Τυμπάκι – Μουσική βραδιά και παρουσίαση της πρωτοβουλίας για την επανασύσταση του Ιστορικού Δήμου
- Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία την Καλυβιανή
- Πάσχα του Καλοκαιριού: Η Κρήτη γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο σε Μονές και εκκλησίες
Σχετικά άρθρα
- Ξεχωριστή βραδιά με άρωμα...παράδοσης στους Βώρους
- Δ. Φαιστού: Παρουσίαση του νέου ποιητικού έργου του Κ. Καργάκη «Το πρόσωπο της Κατοχής»
- Παρουσίαση βιβλίου με...άρωμα μαγειρικής
- Δήμος Φαιστού: Παρουσίαση βιβλίου με αφορμή την 81η επέτειο απο τη μάχη της Κρήτης
- Παρουσιάζει το βιβλίο του ο Μανώλης Μακρυδάκης