Ποιά καταστήματα θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα

  10 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ποιά καταστήματα θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρί,έστω και την ύστατη ώρα να προμηθευτούν την παραδοσιακή λαγάνα κι όλα τα σαρακοστιανά εδέσματα!

Ανοιχτά θα παραμείνουν καταστήματα την Καθαρά Δευτέρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να ψωνίσουν την παραδοσιακή λαγάνα και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα.

Σημειώνεται λοιπόν ότι οι φούρνοι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας για να διαθέσουν την παραδοσιακή λαγάνα.

Σύμφωνα με το σωματείο των αρτοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», φέτος η λαγάνα θα πωλείται ακριβότερα σε ποσοστό από 10% έως και 50%.

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, φέτος το μέσο κόστος για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας υπολογίζεται στα 60 ευρώ, καθώς αναμένεται ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 7,79% στο κόστος του καλαθιού με τα Σαρακοστιανά εδέσματα.

 

  10 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα