Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Στάθη Ψάλτη;

  23 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του Στάθη Ψάλτη;

Μία από τις μεγαλύτερες απώλειες του καλλιτεχνικού κόσμου στη χώρα μας, η απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός, ένας ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή πέρασε και από το δωμάτιο που νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης.

«Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω», του είπε ο ηθοποιός.

Όπως και έγινε. Ο Στάθης Ψάλτης έλαβε τη Θεία Κοινωνία και δεν το είπε σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον ο Στάθης Ψάλτης είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου» του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ιερέας κάθισε πλάι του για δύο ώρες και λίγο αργότερα επιβαρύνθηκε πολύ η κατάσταση της υγείας του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 ετών.

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε το 1951. Καταγόταν από το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης και πήγε σχολείο στο Βέλο Κορινθίας, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών. Στη συνέχεια, η η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα, με την οποία χώρισε και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.

 

Η κηδεία του

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

H εξόδιος ακολουθία θα γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου, στο Κοιμητήριο της περιοχής.

 

neakriti.gr

 

  23 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα