Πληρωμές: Νωρίτερα η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας

  14 April, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Πληρωμές: Νωρίτερα η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Η πληρωμή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, «μετά τις συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ, προγραμματίζεται η πληρωμή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022, έναντι της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη. Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος».

5 μέρες νωρίτερα η επόμενη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών

Η πληρωμή της μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών και όλων των δημοσίων υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022 αντί της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη.

Ολα αυτά σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, στην οποία όπως αναφέρεται, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ, προγραμματίστηκε η συντόμευση της καταβολής μισθοδοσίας, έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει του Πάσχα.

Τα ποσά αναμένεται να εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως το βράδυ της Μ. Πέμπτης, ανάλογα με το Τραπεζικό Ίδρυμα που χρησιμοποιεί κάθε δικαιούχος.

Βέβαια η κίνηση αυτή όσο και να φαντάζει και να προβάλλεται ως ανακουφιστική δεν είναι παρά ένας παραπλανητικός επίδεσμος στο μεγάλο πρόβλημα των χαμηλών μισθών των εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα εκείνων των δεκάδων χιλιάδων που υπηρετούν εκτός τόπου μόνιμης κατοικίας και οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  14 April, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα