«Πετάει» η ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου!

mesaralive.gr  11 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πετάει» η ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου!

Μπορεί να μετρά μόλις λίγους μήνες δράσεις, ωστόσο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου με την ομάδα του «πετάει» πραγματικά!

Σε κάθε εκδήλωσή του ο κόσμος είναι πολύς και η επιτυχία δεδομένη! Φαίνεται πως τα παιδιά εκεί στο Καλαμάκι έχουν βρει την «χρυσή συνταγή» της επιτυχίας και μάλιστα αυτό αναγνωρίζεται και από τους γύρω τους που βοηθούν ώστε κάθε δράση τους να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο! Το Κουκλοθέατρο στο Καλαμάκι το Σάββατο το βράδυ συγκέντρωσε πλήθος κόσμου με την δυναμική ομάδα του ΠΣ Καλαμακίου να προσθέτει στο ενεργητικό της άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση! Σε ανακοίνωσή του ο ΠΣ Καλαμακίου αναφέρει «Μια ακόμη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πλήθος κόσμου και μικρά παιδιά κατέκλυσαν τον χώρο στάθμευσης, που είχε διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να υποδεχθεί το κουκλοθέατρο Ηρακλείου και τον μετρ στο είδος του Γιώργο Αναγνωστάκη και όλο τον κόσμο που απόλαυσε μια μοναδική παράσταση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα παιδείας και καλό μας φίλο, Λάμπρο Καμπουράκης, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα πολιτισμού Κο Φασουλάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμηλαρίου και τον Σύλλογο ΑΜΕΑ το ΜΕΛΛΟΝ και προσωπικά τον Μανώλη Στεφανουδακη που για άλλη μια φορά μας βοήθησε έμπρακτα.. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά.» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΣ Καλαμακίου.

 

mesaralive.gr  11 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ