ΠΑΣΟΚ: Πράσινη κατάβαση στην Κρήτη με...φόντο τις εσωκομματικές κάλπες

neakriti.gr  24 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΠΑΣΟΚ: Πράσινη κατάβαση στην Κρήτη με...φόντο τις εσωκομματικές κάλπες


Η δυναμική της Κρήτης θεωρείται ακόμη ισχυρή, καθώς η πιθανή μαζική συμμετοχή των φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές διαδικασίες θα μπορούσε να καθορίσει και το αποτέλεσμα

Πράσινη απόβαση αυτήν την εβδομάδα στην Κρήτη, μιας και στο νησί θα βρεθούν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από το Σάββατο, θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη η Άννα Διαμαντοπούλου στο Ηράκλειο, ενώ μία μέρα μετά θα βρεθεί στο Ηράκλειο και ο Χάρης Δούκας. Παράλληλα, ο Μιχάλης Κατρίνης θα περιοδεύσει στο Λασίθι. 

Η δυναμική της Κρήτης είναι τέτοια, που έχει μπει δυναμικά στον χάρτη των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, μιας και η πιθανή μαζική συμμετοχή των φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογικές διαδικασίες θα μπορούσε να καθορίσει και το αποτέλεσμα. Αναβρασμός επικρατεί και στα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, που δε θα προλαβαίνουν να υποδέχονται τους υποψήφιους προέδρους. 

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη η περιοδεία θα είναι σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, με τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα το βράδυ στο Ηράκλειο. Γρίφος και η στάση κάποιων στελεχών του κόμματος που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, μιας και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως η Αττική και η Κρήτη είναι οι περιοχές που θα έχουν καταλυτικό λόγο αλλά και ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. 

 

neakriti.gr  24 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα