Πασίγνωστο μοντέλο κάνει διακοπές στην Κρήτη (φωτο)
Η πανέμορφη Ελίζαμπεθ Αρώνη περνάει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς απολαμβάνοντας τις παραλίες της Ιεράπετρας
Φωτογραφίζεται στη Μεγάλη Παραλία Αγίου Ιωάννου και στη Χρυσή και γράφει στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο facebook «σπίτι μου σπιτάκι μου, εδώ μπορώ να ζήσω για πάντα».
Το 25χρονο σήμερα μοντέλο αναγνωρίστηκε στο διεθνές μόντελινγκ όταν τα διάσημα Louboutin με την κόκκινη σόλα... επέλεξαν τα πόδια της για την καμπάνια τους. Πλέον, η πανέμορφη Ελίζαμπεθ ζει μόνιμα στο εξωτερικό και κλείνει συμβόλαια για εταιρείες όπως η Adidas, η Bugatti, η Disney και ο Yves Saint Laurent.
Γεννημένη στη Γερμανία, πέρασε στην Ελλάδα τα χρόνια του Γυμνασίου και επέστρεψε στη γενέτειρά της για σπουδές και για να βρει δουλειά. Ένας ατζέντης την ανακάλυψε στο εξωτερικό και η πρόταση συνεργασίας ήταν άμεση.


neakriti.gr
Δείτε επίσης
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού





