Πάσχα: “Χρυσά” τα δώρα του νονού - Πόσο κοστίζουν φέτος λαμπάδες και σοκολατένια αυγά

  12 April, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Πάσχα: “Χρυσά” τα δώρα του νονού - Πόσο κοστίζουν φέτος λαμπάδες και σοκολατένια αυγά

Έφτασε η ώρα και…. για τα δώρα του νονού. Σύμφωνα με το MEGA και οι νονοί θα πρέπει να βάλουν φέτος βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για τα βαφτιστήρια τους ενόψει των εορτών του Πάσχα. Για τη λαμπάδα υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια. Αναλυτικά:

Λαμπάδα απλή, χωρίς σχέδια: η τιμή της κυμαίνεται από 3 ευρώ έως 10 ευρώ.
Χειροποίητη λαμπάδα: το κόστος είναι από 10 ευρώ έως 15 ευρώ. Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν στο MEGA ότι οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν τις χειροποίητες λαμπάδες.
Λαμπάδα με με παιχνίδι: Η τιμή της κυμαίνεται από 25 ευρώ έως 50 ευρώ. Αυτές τις ζητούν περισσότερο τα παιδιά σε μικρή ηλικία.

Σοκολατένιο αυγό

Σοκολατένιο αυγό 220 γραμμαρίων. Η τιμή του αρχίζει από τα 6 ευρώ εάν το αγοράσει κανείς από τα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο σε ζαχαροπλαστείο ή σε φούρνο της γειτονιάς μπορεί η τιμή του σοκολατένιου αυγού να φτάσει και τα 22 ευρώ ανάλογα με το τι θα επιλέξει κάποιος.

Τσουρέκι

Τσουρέκι ενός κιλού: η τιμή του κυμαίνεται από 7 ευρώ έως 15 ευρώ ανάλογα από πού θα το αγοράσει κάποιος (σούπερ μάρκετ ή φούρνο).

Παπούτσια

Παπούτσια (σανδάλια, αθλητικά): Το κόστος ανέρχεται από 40 ευρώ έως 90 ευρώ ανάλογα με το τι θέλει κάποιος να αγοράσει. Το δώρο του νονού θα κοστίσει από 65 ευρώ έως 170 ευρώ.

 

  12 April, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα