Παρεμβάσεις στο ΚΔΑΠ Τυμπακίου με προσωπική εργασία το Προέδρου

mesaralive.gr  06 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παρεμβάσεις στο ΚΔΑΠ Τυμπακίου με προσωπική εργασία το Προέδρου

Άνθησε και πάλι ο εθελοντισμός, αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς του Δήμου κ. Γιάννη Κουκουλάκη ο οποίος με προσωπική εργασία και δικά του έξοδα, προχώρησε σε παρεμβάσεις αναγκαίες για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων Τυμπακίου (ΚΔΑΠ Τυμπακίου).

Το mesaralive.gr έχοντας στη διάθεσή του φωτογραφίες από το «ΠΡΙΝ» και το «ΜΕΤΑ» στο ΚΔΑΠ Τυμπακίου, ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Κουκουλάκη, ο οποίος μας είπε ότι όταν ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΔΑΠ Τυμπακίου και με δεδομένη την έλλειψη οικονομικής δυνατότητας από την Κοινωφελή που είναι πρόεδρος, αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα και να προσφέρει την προσωπική του εργασία για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Και  μπορεί ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς με την σεμνότητα που τον διακρίνει να μας είπε «έκανα ότι θα έκανε ο καθένας στο σπίτι του», εμείς όμως αναζητήσαμε και την υπεύθυνη του ΚΔΑΠ κ. Μαρία Ασκοξυλάκη με την οποία μιλήσαμε.

Όπως μας είπε η ίδια «Υπήρχαν προβλήματα στα υδραυλικά, χαλασμένη βρύση στο μπάνιο εδώ και μια πενταετία περίπου από τότε που ήταν εδώ το νηπιαγωγείο.

Ακόμα είχε σπάει το καζανάκι από τον Ιανουάριο. 

Επίσης εδώ και τρία χρόνια δεν είχαμε βρύση κουζίνας αφού είχε σπάσει, ενώ η κατάσταση σε μία από τις αίθουσες ήταν πολύ άσχημη αφού έμπαινε υγρασία και υπήρχε μούχλα και σοβάδες που έπεφταν.

Εδώ και τρία χρόνια η κατάσταση ήταν δραματική.

Είχαμε κάνει αιτήματα στο Δήμο, ερχόταν οι υπάλληλοι από τα πεντάμηνα και κατέγραφαν τις ανάγκες, ωστόσο μας έλεγαν ότι περιμένουν να γίνει παραγγελία από το Δήμο για να προχωρήσουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Δεν έγινε όμως τίποτα, μέχρι που ενημερώσαμε τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Γιάννη Κουκουλάκη.

Ας είναι καλά ο άνθρωπος ανέλαβε όλα τα έξοδα, και στην πρότασή μου να πληρώσω τα μισά από αυτά, ο ίδιος αρνήθηκε.

Μάλιστα με προσωπική του εργασία και με ένα βοηθό δικό του, φτιάξανε τα υδραυλικά, στοκάρανε και βάψανε, όλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Τον ευχαριστούμε πολύ, για την στήριξή του στο ΚΔΑΠ, το ενδιαφέρον του και την προσωπική εργασία του ώστε σήμερα το ΚΔΑΠ να έχει αλλάξει όψη», λέει η κ. Ασκοξυλάκη.

 

mesaralive.gr  06 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ