Πανταχού παρών ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου!

mesaralive.gr  15 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Πανταχού παρών ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου!

φωτο:mesaralive.gr

Μεγάλη είναι η συμβολή του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, ο οποίος είναι παρών στα μεγάλα ζητήματα που ταλάνιζαν την υποδομή στο χώρο του λιμανιού.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος έχει συμβάλει μέχρι σήμερα σημαντικά στην αναβάθμιση του λιμανιού, ας δούμε μερικές από τις δράσεις του:

Αξιοσημείωτη είναι η φωταγώγηση της προβλήτας του γραφικού λιμανιού, γεγονός που ανέδειξε την ομορφιά του, επίσης η δεντροφύτευση κατά μήκος του λιμανιού προς την παραλιακή του Κόκκινου Πύργου και η καθαριότητα και η διάνοιξη του δρόμου, καθώς εντός του υπήρχαν αραγμένα σαπιοκάραβα πράγμα που είχε δημιουργήσει ένα νεκροταφείο από τράτες!

Τέλος, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, συνέβαλε τα μέγιστα στην ανακατασκευή του εδάφους κατά μήκος του λιμανιού – παραλίας, με στρώσιμο χαλικιών αξιοποιώντας τη δωρεά από την Περιφέρεια Κρήτης πριν ενάμιση χρόνο περίπου.

Στο χώρο αυτό, δημιουργούνται θέσεις πάρκινγκ ούτως ώστε να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το μόνο που χαρακτηρίζει πλέον το λιμάνι του Τυμπακίου είναι το νοικοκύρεμα και μια εικόνα απείρου κάλλους που συναντάνε οι επισκέπτες..

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο και στα δραστήρια μέλη του!

 

mesaralive.gr  15 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα