Παναθηναϊκός: Θέση στη διοίκηση αναλαμβάνει ο Διαμαντίδης – Παραμένει και ο Αλβέρτης

  27 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Παναθηναϊκός: Θέση στη διοίκηση αναλαμβάνει ο Διαμαντίδης – Παραμένει και ο Αλβέρτης

Οπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναλαμβάνει πόστο στη διοίκηση μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που παραμένει τελικά στην ομάδα.

Μαζί με τους δύο «θρύλους» της ομάδας θα είναι και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι», αναφέρει ότι οι σημαίες δεν υποστέλλονται, ενώ τονίζει ότι δέχθηκε τόνους λάσπης τα τελευταία 24ωρα. 

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, ευχαρίστησε μέσω δήλωσής του τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε προ ημερών, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τιμή που του έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Oι σημαίες δεν υποστέλλονται, πολλώ δε του Παναθηναϊκού.

Οι σημαίες μας δείχνουν την περηφάνια μας, μας θυμίζουν πού είμαστε και ποιος είναι ο δρόμος. Ο δρόμος του Παναθηναϊκού και η δημιουργία της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού από την οικογένεια Γιαννακόπουλου βασίστηκε τα τελευταία 33 χρόνια στο τρίπτυχο Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος.

Πάντα οι παραδοσιακοί μας αντίπαλοι προσπαθούσαν να σπάσουν αυτή την ενωμένη γροθιά χρησιμοποιώντας θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Η λάσπη συνήθως τους γυρνούσε πίσω…

Τις τελευταίες 48 ώρες οι ίδιοι αντίπαλοι, πυροδότησαν μια νέα επίθεση λάσπης χρησιμοποιώντας διαστρεβλωμένα και κατά το δοκούν δυο ανεξάρτητα γεγονότα, την παραίτηση του κύριου Μάνου Παπαδόπουλου και μια οικογενειακή παρεξήγηση με τον Φραγκίσκο, για να παρουσιάσουν πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, διαλύεται… Είπαμε και πιο πάνω: Η λάσπη συνήθως τους γυρνούσε πίσω…

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως από σήμερα και μέχρι να μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη η ΚΑΕ, η διοικητική ομάδα αποτελείται από τους κύριο Φραγκίσκο Αλβέρτη, κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη και κύριο Τάκη Τριαντόπουλο. Την ερχόμενη εβδομάδα στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι τρεις τους μαζί με τον προπονητή μας κύριο Γιώργο Βόβορα θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

 

  27 June, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ