«Παίζουμε αλλιώς» με «άρωμα» Μεσαράς στον Άγιο Νικόλαο

Στον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκαν χθες από το πρωί μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου και Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη!
Στόχος η στήριξη και η συμμετοχή σε μια διαφορετική εκδήλωση γεμάτη δύναμη και αισιόδοξα μηνύματα την οποία διοργάνωσε ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. με τη στήριξη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη λίμνη του Αγίου Νικολάου και συμμετείχαν αθλητές της Α.Σ.Κ.Α. της πρώτης κρητικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΝ με την στήριξη του Συλλόγου ΑΜΕΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Οι αθλητές της ΑΣΚΑ με νέες και νέους έπαιξαν αλλιώς καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο!



Δείτε επίσης
- Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Κόκκινου Πύργου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
- ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου & Μουσικής Δήμου Γόρτυνας
- Διήμερο εορτασμών για την Παναγία την Αλμυρή-Συρρέουν πεζή οι Μεσαρίτες πιστοί
- Δ. Φαιστού: το τουρνουά μπάσκετ 3x3 Cretan Series, έρχεται στις Μοίρες
- Βρεφονηπιακός Τυμπακίου: η τεχνική έκθεση δεν διαπιστώνει κίνδυνο κατάρρευσης από σεισμό