Παιχνίδι θρίλερ με νικητή τα Δειλινά

Mesaralive.gr  02 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παιχνίδι θρίλερ με νικητή τα Δειλινά

Φώτο: Mesaralive.gr

Σε ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη όπου η Πυργιώτισσα άγγιξε την ολική ανατροπή, τα Δειλινά επικράτησαν με 3-2 σκορ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Τα Δειλινά μπήκαν αποφασισμένα στην αναμέτρηση με σκοπό να φτάσουν στην τρίτη τους συνεχόμενη νίκη, καθώς πριν κλείσει το ημίχρονο βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Τα τέρματα για την ομάδα του Βαγγέλη Δαϊλάκη πέτυχαν οι Κοσκινάς και Χρηστάκης  οι οποίοι έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τα Δειλινά να βρίσκονται μπροστά με 2-0 και τα πάντα έδειχναν ότι θα είχε μία εύκολη επικράτηση.

Οι παίκτες του Νίκου Ίσσαρη ωστόσο είχαν αντίθετη άποψη και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης μείωσαν το σκορ σε 2-1  με τον Καρταλλιανάκη ο οποίος με ωραίο σουτ μείωσε για την Πυργιώτισσα και έδωσε και πάλι ελπίδες στην ομάδα του Τυμπακίου

Τα Δειλινά παρά την ψυχρολουσία για το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν πήραν και πάλι διαφορά δύο τερμάτων με τον Λειβαδίτη ο οποίος έκανε το 3-1 για την ομάδα του.

Η Πυργιώτισσα με το τέρμα του Γκλεζάκου μπήκε και πάλι στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρει και το βαθμό της ισοπαλίας όταν στα τελευταία λεπτά έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι. Ο Κιόσια ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση δεν ήταν εύστοχος με αποτέλεσμα το 3-2 να μείνει μέχρι το τέλος και τα Δειλινά να πετυχαίνουν με αυτό τον τρόπο το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δειλινά: Λεβέντης, Κύκνας(40΄Λειβαδίτης), Δημητράκης, Τζανής, Κάββαλος Ν., Κωλαρετάκης, Καπανταϊδάκης Γ., Ξυπάκης(88΄ Μαυράκης), Χρηστάκης, Κάββαλος Δ., Κοσκινάς(90΄ Τσουβάλας)

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Λελιδάκης, Σαριδάκης, Μπέρμπερης, Μακρυδάκης(46΄Χριστοδουλάκης), Γκιόσα, Θάνος, Καρταλλιανάκης(67΄ Τσαλαπάκης), Μανουσάκης

 

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

 

Mesaralive.gr  02 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα