Πάγια καθιέρωση των σχολικών παζαριών στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πάγια καθιέρωση των σχολικών παζαριών στο Τυμπάκι

Τα τελευταία χρόνια, παραμονές Χριστουγέννων, αλλά και Πάσχα, έχει γίνει πλέον θεσμός στο Τυμπάκι η πραγματοποίηση σχολικών παζαριών, σε μια συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας με σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Έτσι στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου, κατατέθηκε ως πρόταση η πάγια καθιέρωση κάθε χρόνο Χριστουγεννιάτικων και Πασχαλινών Παζαριών.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μανώλης Στυλιανάκης «Μετά από παραίνεση της αρµόδιας στον τοµέα εκπαίδευσης & κοινωνικών θεµάτων Συµβούλου της ∆ηµοτικής Κοινότητας κας Μαράκη, τίθεται το θέµα. Η κα Μαράκη έθεσε υπόψη ότι πλέον το σχολικό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλιάτικο παζάρι έχει γίνει θεσµός και για να µην συζητείται έκαστο έτος το θέµα προτείνει να γίνει πάγια καθιέρωση εκτέλεσης του κατ΄ έτος και η ηµεροµηνία διεξαγωγής του να καθορίζεται κάθε φορά ύστερα από συνεργασία του ∆ήµου Φαιστού , των σχολικών µονάδων και των συλλόγων γονέων και κηδεµόνων τους.». Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση όπου όλοι εξέφρασαν τις απόψεις τους. 

Το Συµβούλιο της ∆ηµοτικής Κοινότητας αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει  στο ∆ήµο Φαιστού: Την πάγια καθιέρωση εκτέλεσης κατ΄έτος Χριστουγεννιάτικων και Πασχαλινών σχολικών παζαριών µετά από συνεργασία του µε τις σχολικές µονάδες της ∆/κής Κοιν/τας Τυµπακίου καθώς και τους Συλλόγους γονέων και κηδεµόνων αυτών. 

 

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα