Π.Σ Τυμπακίου: Άλλη μια δράση που ξεπέρασε τις προσδοκίες

  15 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Π.Σ Τυμπακίου: Άλλη μια δράση που ξεπέρασε τις προσδοκίες

Ο Πολιτιστικός σύλλογος πιστός στο ραντεβού του με τον εθελοντισμό απήυθυνε,στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ιδιαίτερα δράστηρια κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Π.Α.Γ.Ν.Η νέο κάλεσμα αλληλεγγύης στους πολίτες ωστε διαθέτωντας λίγα λεπτά απο τον χρόνο τους,να δώσουν με το αίμα τους ζωή σε συνανθ΄ρωπους που έχουν ανάγκη.

Παρά την ιδιαίτερη περίοδο περιορισμών στην οποια εξακολουθούμε να βρισκόμαστε και  τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην περιοχή η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή,αφού η αξιεπάινη ατή προσπάθεια δείχνει καθε φορά να κερδίζει πολλούς νέους υποστηρικτες,γεγονός που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα της αιμοδοσίας.

Πιο συγκεκριμένα,μετα το πέρας της διαδικασίας που ξεκίνησε απο τις 9 το πρωί κι ολοκλήρωθηκε λίγο με τα τη 1 το μεσημέρι  είχαν συγκεντρώθει 61 φιάλες αίμα,αριθμός που σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στους συντελεστές που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Εμείς δε μπορούμε παρά να τους συγχαρούμε ξανά και να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και ακόμα περισσότερες εξαιρετικές πρωτοβουλίες με όμορφα μηνύματα.

 

  15 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ