Ομαλά κύλησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού.

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ομαλά κύλησε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού.

φωτο:mesaralive.gr

…σε αντίθεση με το εκρηκτικό κλίμα της προηγούμενης συνεδρίασης, για το μείζον θέμα της παραχώρησης της άρδευσης στους ΤΟΕΒ….

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του κάνοντας  αναφορά στη συνάντηση όλων των Δημάρχων της χώρας στη Χαλκιδική, με θέμα την παραχώρηση των αποθεματικών των Δήμων, με πράξη νομοθετικού περιεχόμενου προς την Τράπεζα της Ελλάδος….

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε φτωχό σε ιδέες το Συνέδριο της Χαλκιδικής, επίσης ανέφερε το προβληματισμό του για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, όσον αφορά την Αυτοδιοίκηση, κάνοντας λόγο για ετεροδιοίκηση…

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ήρθαν προς διαβούλευση στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν ο ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Φαιστού για την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανωνύμου Εταιρείας «ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε»…..

Με πρόταση του Δημάρχου οι εκπρόσωποι που ορίστηκαν είναι, ο ίδιος ο κ. Αρμουτάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαλκιαδάκης και το μέλος του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Κώστας Μονιουδάκης….

Επιπρόσθετα συζητήθηκε και το θέμα της παραχώρησης του αναψυκτηρίου Αλσυλλίου Κούλε για εκμετάλλευση….

Μάλιστα στο χθεσινό συμβούλιο παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος της Μεσαρίτικης ομάδας ΔΡΩ, κ. Γιάννης Καψαλάκης, μεταφέροντας προς το σώμα το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας,  για την παραχώρηση του Αλσυλλίου, ως έδρα εγκατάστασης της ομάδας…

 

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα