Οι πρωτοι υποψήφιοι απο τη Μεσαρά που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ

mesaralive.gr  02 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι πρωτοι υποψήφιοι απο τη Μεσαρά που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ

Βγήκαν τα πρώτα ονόματα από το ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξει το κόμμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Κεντρική απόφαση του κόμματος ήταν η εκ νέου στήριξη των δημάρχων που το 2014 αναδείχθηκαν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, πρόκειται να υποστηριχθούν όσοι ήταν επικεφαλής παρατάξεων το 2014, αλλά και οι νέοι επικεφαλής. Ενώ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει υποψηφιότητες που επιλέχθηκαν μετά από την προγραμματική σύγκλιση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Στη μάχη ρίχνονται ξανά οι δήμαρχοι Εμμανουήλ Καλλέργης (Ανώγεια) και Γκέλλυ Καλλίνικου (Γαύδος). Παράλληλα, στη μάχη μπαίνουν και οι επικεφαλής παρατάξεων που μετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση του 2014 όπως ο Γιάννης Σαρρής (Χανιά)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσει τη στήριξή του σε εν ενεργεία δημάρχους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να δοκιμαστούν εκ νέου στις επικείμενες εκλογές, όπως είναι οι: Εμμανουήλ Κοκοσάλης (Αρχάνες - Αστερούσιοι), Ζαχαρίας Καλογεράκης (Μίνωος Πεδιάδα), Γιάννης Ταταράκης (Αγιος Βασίλειος), Αντώνης Περράκης (Καντάνος - Σέλινος)


Παράλληλα, οι δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής, που θα δώσουν τη μάχη για τον σταυρό στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτοί μέχρι σήμερα είναι οι: Μηνάς Σταυρακάκης (Βιάννος), Μενέλαος Μποκέας (Μαλεβίζι) Γιάννης Νικολακάκης (Φαιστός), Σταμάτης Σγουράκης (Αποκόρωνας)

 

mesaralive.gr  02 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ