Οι  Μινωικές Γραμμές στηρίζουν «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και εν πλω!

mesaralive.gr  09 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Οι  Μινωικές Γραμμές στηρίζουν «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και εν πλω!

Φώτο: mesaralive.gr

Άλλη μια κοινωνική προσφορά των Μινωικών Γραμμών έγινε γνωστή από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Σήμερα παραδόθηκαν στις Μινωικές Γραμμές  δύο κουμπαράδες για το  Festos και το Knossos Palace, προκειμένου να τοποθετηθούν στα δύο πλοία. Έτσι οι επιβάτες τους θα έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν τον δραστήριο  Μεσαρίτικο Σύλλογο και εν πλω!!!

«Ακόμα 2 κουμπαράδες του συλλόγου μας τοποθετήθηκαν αυτή τη φορά όχι σε κάποιο κατάστημα της περιοχής μας, άλλα στα 2 πλοία των Μινωικών Γραμμών που εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, το Festos και το Knossos Palace. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστούμε θερμά τη Minoan Lines, η οποία είναι συνεχώς διπλά μας και μας προσφέρει απλόχερα και έμπρακτα την βοήθειά της σε ότι και αν ζητήσουμε. Ευχόμαστε όλα τα πλοία της εταιρίας να είναι καλοτάξιδα σε ήμερα νερά, ευχαριστούμε πολύ!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μινωικες Γραμμές προσφέρουν 50 % έκπτωση στα μέλη του Συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ που ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρείας!

 

mesaralive.gr  09 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ