Οι «Κομάντος»… βρήκαν τον θησαυρό στο Ζαρό!

Η ομάδα με το… μάχιμο όνομα «Κομάντος» ήταν αυτή που κατάφερε να βρει τη λύση του μυστηρίου και να ανέβει στην κορυφή του βάθρου των νικητών στο «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Μαΐου στο Ζαρό Δήμου Φαιστού, με διοργανωτή τον Παγκρήτιο Λαογραφικό Σύλλογο, «ψυχή» του οποίου είναι ο πάντα δραστήριος Πρόεδρος του Γιώργος Δαμιανάκης.
Την τριάδα των νικητών συμπλήρωσαν η ομάδα «Τρέχα Γύρευε» (2η θέση) και η ομάδα τα «Κοκαράκια» (3η θέση). Όλοι οι συμμετέχοντες -ακολουθώντας τους κανόνες που επιβάλλει η αντιμετώπιση του κορωνοϊού και οι διοργανωτές φρόντισαν να τηρηθούν-ρίχτηκαν στην αναζήτηση ενός «ανεκτίμητης αξίας λίθου» που, σύμφωνα με το «σενάριο» του παιχνιδιού, «κλάπηκε» από το Γεωλογικό Μουσείο Ζαρού (το οποίο είναι υπαρκτό και περιέχει εξαιρετικά εκθέματα!) ενώ στη διαλεύκανση της υπόθεσης συμμετείχε και ο γνωστός ήρωας κινουμένων σχεδίων… Αστυνόμος Σαϊνης!
Σημειώνεται ότι το παιχνίδι -από το… «μαγείρεμα» της λύσης του οποίου δεν έλειπαν και τα νόστιμα πιάτα!- ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 25 Μαρτίου αλλά (ας όψεται ο κορωνοϊός) άλλαξε τελικά ημερομηνία, καθώς οι διοργανωτές του δεν το έβαλαν κάτω κατορθώνοντας να το διοργανώσουν… ετεροχρονισμένα μεν, με επιτυχία δε!
Δια-sos-τε Μεσαρά
Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Αποσωληνώθηκε η μικρή Μαριάννα που παρασύρθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ
- 116 αφίξεις μεταναστών σήμερα το πρωί σε Γαύδο και Αγία Γαλήνη
- Π.Σ Τυμπακίου: Πρεμιέρα σήμερα για το τουρνουά Beach Volley στην Καταλυκή
- ΔΕΥΑ Φαιστού: σε λειτουργία νέα ψηφιακή εφαρμογή ενημέρωσης για την κατανάλωση του υδρομέτρου σας
- Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer στον Κόκκινο Πύργο με νικητές τους Drink Team